top of page

Användarvillkor

INTRODUKTION
 

Dessa allmänna villkor gäller för dina köp på, och din användning av, webbsidan www.moderjorddesign.se. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Moder Jord Design - 870530-410601, Vitemöllegatan 4h, 21442 Malmö.

Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida så förbinder du dig till följande villkor. Vi ber dig därför att noga läsa igenom villkoren före du använder vår sida.

BETALNING

Kortbetalning
Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt Amex. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss.

PRISER OCH PRODUKTBILDER

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive 25% moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer. Fri frakt på köp över 495kr.

Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.
Www.Moderjorddesign.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser.

Vid beställning på webbplatsen, lägger du varan/varorna i kundkorgen. Sedan går du vidare till kassan genom att klicka på "Gå till kassan" i huvudmenyn. I kassan väljer du leveransadress, leveransmetod och till sist betalningssätt. Om du har fått en rabattkod som du vill använda, anger du även denna i kassan. För att ditt köp ska kunna slutföras, krävs att du har läst och godkänner dessa allmänna villkor samt vår integritetspolicy. Du som kund ansvarar för att samtliga uppgifter som har fyllts i av dig är korrekta. Innan du slutför köpet genom att klicka på "Betala nu", rekommenderar vi dig att kontroller en extra gång att den angivna informationen stämmer. 

Om en leverans inte hämtas ut/tas emot av dig som kund kommer den att returneras till oss automatiskt. Vid en automatisk retur återbetalas kunden för hela beställningen, inklusive eventuell fraktkostnad motsvarande den billigaste tillgängliga fraktmetoden vid beställningstidpunkten. Om du har valt en annan fraktmetod än den billigaste som erbjöds återbetalas inte mellanskillnaden. Det tillkommer en avgift på 249 kr för returfrakten och andra kostnader i samband med en automatisk retur. Denna avgift dras i första hand från beloppet som återbetalas och, om detta ej är möjligt, faktureras. 

ÖVRIGT

Vänligen kontakta oss på moderjorddesign@outlook.com om du har några frågor!
OBS! Vi har noterat att kunder med e-mail från tjänsten hotmail.com ibland inte får notifikationer från PostNord eller från Moder Jord Design. Dessa notifikationer hamnar ibland i skräppost/spam och kommer ibland inte fram alls. För att vara säker på att få alla notifikationer gällande din leverans, vänligen använd en annan e-mailadress.

bottom of page